Grupo Butransa

BUTRANSA, S.A.
Sector E, Carrer L, Nr. 2
Pol. Ind. Zona Franca
08040 Barcelona

Tel.: +34 93 223 77 90
Fax.: +34 93 223 77 94

Avis Legal

El lloc web i el domini www.butransa.es corresponen a Butransa, S.A. amb CIF A-08.707.887, empresa domiciliada Avda, Juan Carlos I, 50, P.I. Gran Via Sud, 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), tel. 932 237 790 i correu electrònic butransa@butransa.es.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d'aquest lloc, incloent els texts, imatges i dissenys pertanyen a Butransa, S.A., o a tercers que han autoritzat el seu ús, Butransa, S.A. presenta aquests continguts amb finalitats d'informació i publicitat. Autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general, queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. Qualsevol utilització d'aquests dissenys, imatges o texts haurà de citar expressament la seva pertinença a Butransa, S.A., que es reserva el dret d'iniciar accions legals per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s'autoritzen presentacions dels continguts d'aquest lloc en una finestra aliena a Butransa, S.A. (framing).

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà de formularis de contacte d'aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics són tractades amb la màxima confidencialitat i només s'utilitzaran per atendre les sol·licituds d'informació o consultes. Únicament s'incorporarien en un fitxer en el cas que s'establís una relació comercial entre Butransa, S.A. i la persona interessada, i sempre amb el coneixement previ d'aquesta persona.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Encara que Butransa, S.A. actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment en què li usuari del lloc web ho consulti. Per aquest motiu, Butransa, S.A. manifesta que les referències de les creacions que es presenten al seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Butransa, S.A. fins a la confirmació expressa d'una comanda.

Butransa, S.A. es reserva el dret a modificar en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web.

Butransa, S.A. no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços inclosos al lloc.

UTILITZACIÓ DE COOKIES

Butransa, S.A. informa que aquest lloc web pot utilitzar galetes (cookies) en els processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a efecte de fer més còmoda i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web de Butransa, S.A.. La vigència d'aquestes galetes és l'estimada necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas no s'utilitzen galetes per a l'adquisició de dades personals identificatives de l'usuari. L'usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d'Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

CONDICIONS D'ÚS

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat Espanyol, sent els jutjats de Barcelona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clausules amb renúncia expressa qualsevol altre fur que li pogués correspondre.