Grupo Butransa

BUTRANSA, S.A.
Sector E, Carrer L, Nr. 2
Pol. Ind. Zona Franca
08040 Barcelona

Tel.: +34 93 223 77 90
Fax.: +34 93 223 77 94

Empresa

ButransaDes de la seva fundació en 1982 Butransa ha vingut posicionant-se al sector del transport al port de Barcelona i aconseguint ser una de les primeres empreses en el transport de contenidors.

Actualment el nostre grup està compost per la matriu BUTRANSA i les empreses TRANSCRA i TRAFIC TAINER, totes de prestigi reconegut i serietat al sector.

El Grup Butransa es compon d'un equip de professionals altament qualificat compost per gairebé 100 persones que ofereixen suport als clients, aportant-los solucions ràpides i eficaces a la tramesa de les seves mercaderies.

El nostre compromís amb els clients fa que totes les activitats de transport es realitzin atenent als màxims estàndards de qualitat, aplicant les tècniques més avançades en el seguiment de camions i càrregues a través de GPS i en temps real (Portic...)

Apostem per les noves tecnologies, adaptant-se a la necessitats del transport, realitzant importants inversions en aquest camp.

El nostre exhaustiu control de qualitat de tots els transports ens permet garantir la fiabilitat i qualitat dels nostres serveis.

El nostre lema d'empresa es basa en la: AGILITAT, RAPIDESA i EFICIÈNCIA.

Totes les mercaderies que transportem es troben assegurades per companyies d'assegurança de prestigi reconegut.

El nostre negoci

El nostre equip professional es complementa amb una flota de camions totalment equipats per realitzar qualsevol tipus de transport per a containers Contenidors Reefer, Matèries Perilloses Bolquets Flats Rack High Cubes, 45 Peus, plataformes Hidràuliques i extensibles etc.

Disposem d'una infraestructura equipada i condicionada, que ens permet atendre totes les necessitats dels nostres clients aportant-los les solucions que es requereixen; amb una nau industrial d'un total de 5.000 m2 d'espai útil amb un magatzem de 1.000 m2.

Alguns detalls més

Independència jurídica. Capacitat de reacció davant de les diferents necessitats dels nostres clients.

El nostre Sistema Informàtic (disposem de sistema de localitzador GPS tant de Tractores com de plataformes) que està en constant evolució i ens permet un control de les càrregues immediat.

Disposem així d'una informació completa de cada servei i en temps real.

La nostra experiència al sector, el nostre afany d'oferir el millor servei a uns preus competitius i la inquietud de millorar cada dia, han fet de BUTRANSA una empresa amb gran rellevància dins del sector del transport.