Butransa, empresa

Empresa

Des de la seva fundació el 1982 Butransa ha estat posicionant-se al sector del transport al port de Barcelona i aconseguint ser una de les primeres empreses en el transport de contenidors. Actualment el nostre grup està compost per la matriu BUTRANSA i les empreses TRANSCRATRAFIC TAINER, totes de reconegut prestigi i serietat al sector.

El Grup Butransa es compon d’un equip de professionals altament qualificat compost per gairebé 100 persones que ofereixen suport als clients, aportant solucions ràpides i eficaces a l’enviament de les seves mercaderies.

El nostre compromís amb els clients fa que totes les activitats de transport es realitzin atenent els màxims estàndards de qualitat, aplicant les tècniques més avançades en el seguiment de camions i càrregues a través de GPS i en temps real (Portic,…)

Apostem per les noves tecnologies, adaptant-nos a les necessitats del transport, fent importants inversions en aquest camp.

El nostre exhaustiu control de qualitat de tots els transports ens permet garantir la fiabilitat i la qualitat dels nostres serveis.

El nostre lema d’empresa es basa en: AGILITAT, RAPIDESA i EFICIÈNCIA.

Totes les mercaderies que transportem estan assegurades per companyies d’assegurança de reconegut prestigi.

El nostre negoci

icono camion

Realitzem més de 67.000 serveis de transport cada any.

Transport de contenidors, més de 150.000 TEUS moguts cada any.

Arribem a tots els països del món.

El nostre equip professional es complementa amb una flota de camions totalment equipats per realitzar qualsevol tipus de transport per a contenidors Contenidors Reefer, Matèries Perilloses Volquets Flats Rack High Cubes, 45 Peus, plataformes Hidràuliques i extensibles etc.

0
Tractores
0
Semiremolcs
0
Plataformes llargues
0
Plataformes extensibles
0
Vehicles autònoms

Disposem d’una infraestructura equipada i condicionada, que ens permet atendre totes les necessitats dels nostres clients aportant-los les solucions que es requereixen; amb una nau industrial de més de 20.000 m2 d’espai útil amb un magatzem de 5.000 m2.

Alguns detalls més

Independència jurídica.

Capacitat de reacció davant de les diferents necessitats dels nostres clients.

El nostre sistema informàtic

Disposem de sistema de localitzador GPS tant de Tractores com de plataformes que està en constant evolució i ens permet un control de les càrregues immediat.

Disposem així d´una informació completa de cada servei i en temps real.

icono experiencia

La nostra experiència al sector

el nostre afany d’oferir el millor servei a uns preus competitius i la inquietud de millorar cada dia, han fet de BUTRANSA una empresa amb gran rellevància dins del sector del transport.

Certificats

certificado efficiency network